Viktig informasjon om nede-tid på SuperOffice CRM Online

Vi ønsker å informere deg om at det vil bli gjennomført omfattende oppgradering og vedlikehold på SuperOffice CRM Online. Arbeidet starter fredag 18 August kl. 20.00. Løsningen vil være tilgjengelig igjen lørdag 19 August kl. 20.00. Ingen brukere kan logge inn i nedeperioden.

Har du erfaring fra energibransjen og søker nye utfordringer?

Du vil være en viktig bidragsyter i selskapets videre vekstambisjoner. Vi har en betydelig kundeportefølje innen kraft- og energibransjen og ønsker at vår nye rådgiver skal kunne bidra med kunnskap og erfaring i vårt team som har fokus på denne bransjen.

Vi søker en utvikler til vårt kontor i Mo i Rana

ØkonomiBistand Nord AS ble etablert i 2007 og har avdelingskontorer i Tromsø, Sortland, Bodø og Mo i Rana. Alle vår ekonsulenter er sertifisert av Visma Software og har lang erfaring innen regnskapsfaget, samt implementering av ERP systemer. Vi har en stabil og voksende kundeportefølje innen de fleste segmentene i Nord-Norge

Bli med på kompetansedag

Den 19. september braker det løs på Felix Konferansesenter, og vi kan by på flere spennende foredrag.

Skybasert automatisering

Visma.net er spesielt laget for virksomheter med store transaksjonsmengder. Denne typen virksomheter får derfor ekstra store fordeler ved å automatisere sine prosesser.

Er du Økonomibistand sin nye trainee?

Økonomibistand ble kåret til "Årets leveransepartner i 2016" og er en av Vismas største forhandlere av programvare innen økonomi, logistikk, lønn og CRM. Ønsker du å starte din arbeidskarriere som trainee ved å jobbe for et ekspansivt og fremtidsrettet selskap?

Vi trenger flere dyktige ansatte! Er det dere vi ser etter?

CRM Insight er et konsulentselskap med 11 kunnskapsrike og entusiastiske medarbeidere. Vårt utgangspunkt er å levere CRM-løsninger som skaper verdi for våre kunder. Vi leverer rådgivningstjenester, design, tilpasning, utvikling og forvaltning/support av CRM løsninger.

Mobilitet og effektivitet i skyen

Når man er ute etter å fornye eller forandre bedriften sin på en eller annen måte, havner man ofte opp i en teknologisk og digital diskusjon.

Tromsø's beste selger av skybaserte løsninger

ØkonomiBistand er en av de ledende forhandlerne av Visma Software sine forretningssystemer i Norge. Vi er forhandler av Visma Business, Visma Global, Visma.net ERP, Visma Lønn/Huldt Lillevik Lønn.

VB Online

Vi mener VB Online gir en optimal arbeidsfordeling mellom byrå og kunde, alt etter hva kunden selv ønsker å utføre av «smør og brød» arbeid.

Viktige datoer og frister 2017

Her finner du oversikt over viktige tidsfrister å forholde seg til for enkeltmannsforetak, ansvarlige selskap og aksjeselskap. Informasjonen er hentet fra Regnskap Norge.

Visma Business tilpasning til ny MVA for 2017

Hvorfor har ØkonomiBistand utviklet en automatisert løsning for oppdatering av MVA informasjon i Business, når det tar bare mellom 15 til 25 minutter pr. klient å utføre endringene tenker dere sikkert.

Ny MVA-melding!

Fra 1.1.2017 erstattes dagens omsetningsoppgave med ny «Skattemelding for merverdiavgift», hva bør du vite?

Historien til CRM Insight i korte trekk

For å gi deg en rask oversikt over selskapets historie har vi i denne artikkelen forsøk å oppsummere hvordan årene har forløpt i tiden som har vært.

Smarte triks som kan forandre din salgsrapportering

«Salgsrapportering er et stressmoment. Mange bedrifter opplever at måten de rapporter på ikke lenger fungerer» sier Ann Kristin Søraa. «Da hjelper det å kartlegger prosesser, utnytte digitale systemer, og forenkle rutiner. Det er vanligvis mye å hente. Ingen ønsker å jobbe lange dager før styremøter, ledermøter eller andre presentasjoner som må gjøres i organisasjonen.»

Hvorfor bør du analysere dine CRM-data

Om din bedrift har 5 ansatte eller 5000 ansatte, så er det flere grunner til å bruke CRM analyse verktøy. Dersom du lurer på hva du egentlig får ut av å analysere dataene dine så vil denne illustrasjonen gi deg noen ideer.

Arts & Craft har fått nye nettsider

Arts & Craft sine nye nettsider er nå lansert og vi er meget fornøyde med resultatet av denne siden. Her har Kréatif, Arts&Craft og Økonomibistand jobbet tett sammen for å skape en løsning som er brukervennlig, behagelig og kostnadseffektiv for Arts & Craft.

Et tilbakeblikk på Brukerdagen 2015

Brukerdagen den 28. oktober 2015 ble en stor suksess med over 100 deltagere på Felix Konferansesenter. Nedenfor kan du se noen av bildene fra denne dagen.

ØkonomiBistand fyller 25 år i år

ØkonomiBistand ble stiftet i 1990 og fyller i år 25 år i bransjen. Vi ønsker alle våre kunder og partnere en riktig god jul og et godt nytt år. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet i 2016.

Huldt og Lillevik Lønn via web

Oppdatering av programvare passer aldri og skaper som regel en unødvendig stopp i arbeidet, samt kostnader til ressursbruk. I tillegg kan det være vanskelig å vite om man faktisk har siste versjon installert. Med Lønn Cloud slipper du å tenke på dette igjen. Noensinne.

Nytt regelverk for kassasystemer

Bokføringspliktige virksomheter som driver kontantsalg må ha nye kassasystemer med produkterklæring på plass fra 01.01.19. Systemleverandørene kan fra 01.01.17 kun tilby kassasystemer som oppfyller kravene i den nye kassasystemlova.

Visma Update 2015

Få med deg Visma Update i Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Stavanger eller Tromsø!

ØkonomiBistand er 25 år!

Den 5. februar 2015, fylte ØkonomiBistand 25 år. Vi vil med dette gratulere alle våre ansatte med dagen!

Vi ønsker deg en god jul & et godt nytt år!

Alle oss i ØkonomiBistand ønsker våre kunder og samarbeidspartnere en god jul og godt nytt år! For selskapene i ØkonomiBistand konsernet har 2014 vært et godt år med mange og utfordrene oppgaver og nye tilskudd til konsernet. Vi ser ser frem til et like godt samarbeid i 2015!