Support

Vi tilbyr et av markedets mest tilgjengelige og mest komplette konsepter for Bistand og Support

Support

Bistandssenteret innebærer all telefonhjelp, fag- notater, konsulenthjelp, kjøp med videre. Kunder uten bistandsavtale vil bli belastet for utført supporthjelp.

Registrere sak: Kundesenter
Driftssenter: helpdesk@okonomibistand.no
Sentralbord:
900 47 777
Email: firmapost@okonomibistand.no
Visma Business - vb.support@okonomibistand.no
Visma Global -
vg.support@okonomibistand.no
Visma.net - net.support@okonomibistand.no
Lønn -
lonn.support@okonomibistand.no
Annet -
general.support@okonomibistand.no
SuperOffice CRM - support@crminsight.no

Vi kan fjernstyre din PC og løse din utfordring raskt og effektivt. Vår fjernsupportløsning tillater deg å overføre hvilket som helst skjerminnhold fra en PC til en annen - live og online. Det tillater oss også å gjøre endringer i ditt system samtidig som vi kan kommunisere visuelt i sanntid. Programmet startes via Internett og operere gjennom en brannmur for å ivareta sikkerheten. Det trengs ingen installasjon på lokal PC:

Teamviewer for PC
Teamviewer for MAC

Registrer din sak i vårt kundesenter og få tilgang til å følge saksgangen på nettet.