ØkonomiBistand vokser kraftig

ØkonomiBistand vokser kraftig
ØkonomiBistand kjøpte i mars opp Daldata Oslo AS, et solid selskap som i 2012 omsatte for 21, 4 millioner kroner og hadde et overskudd før skatt på 1,3 millioner kroner.

Daldata har 18 ansatte fordelt på konsulenter, selgere og administrasjon. Selskapet bytter etter oppkjøpet navn til ØkonomiBistand Oslo AS og skal drives videre med den samme ledelse og ansatte som tidligere.

ØkonomiBistand vil etter oppkjøpet av Daldata Oslo være den Vismaforhandleren i Norge med flest kunder. I ØkonomiBistand er vi nå til sammen 85 ansatte, fordelt på kontorer over hele landet, som har fokus på Visma økonomisystemer. Dette gir grunnlag for at vi skal kunne levere både den kompetanse og tilgjengelighet som våre kunder ønsker.

ØkonomiBistand satser også sterkt i Sverige gjennom å bygge seg opp som en egen Visma-forhandler der.

Etter at ØkonomiBistand i lengere tid har vært på utkikk etter en aktuell forhandler å kjøpe, ble det bestemt at vi heller ønsker å bygge opp et nytt selksap fra grunnen.

Selskapets navn vil være Ekonomi och Affärssystem Norden AB.

I løpet av sommeren vil det etter planen være cirka ti ansatte i selskapet, og de skal være lokalisert i avdelinger i Stockholm og Gøteborg.