Vi øker vår kompetanse på CRM

Vi øker vår kompetanse på CRM
Kompetanse på forretningkritiske CRM prosjekter er en viktig satsning for oss og med CRM Insight i porteføljen utvides tjenestespekteret betydelig
Vi har den glede å meddele at CRM Insights eiere aksepterte et bud på selskapet som medførte at ØkonomiBistand fra 1. april 2014 har fått en ny solid og strategisk avdeling. Vi har over lengre tid lett etter et selskap som har bred erfaring med CRM løsninger. Kompetanse på forretningkritiske CRM prosjekter er en viktig satsning for oss og med CRM Insight i porteføljen utvides tjenestespekteret betydelig. CRM Insight skal bestå som eget selskap og utvikle seg i takt med det sterkt voksende CRM markedet i Norge og Skandinavia.

-«For oss var det helt nødvendig å ha kompetanse på dette fagfeltet. Vi er stadig i kontakt med eksisterende kunder som ønsket at vi også skulle levere et CRM-system. Vi forsøkte å bygge opp vår egen CRM-satsning internt basert på programvare fra SuperOffice og Visma, men det viste seg å bli vanskelig når våre konsulenter er spesialisert på løsninger innnenfor ERP, HR og lønn», sier gründer Nils Ole Fladhus.