PRESSEMELDING: Nordnorsk Data AS blir en del av ØkonomiBistand Nord AS

PRESSEMELDING: Nordnorsk Data AS blir en del av ØkonomiBistand Nord AS
Nord-Norges største Visma forhandler, ØkonomiBistand Nord AS, har kjøpt aksjene i Nordnorsk Data AS.

Nordnorsk Data AS var tidligere medlem i Adcom kjeden og har de siste årene vært profilert under navnet Adcom Sortland. Nord-Norges største Visma forhandler, ØkonomiBistand Nord AS, har kjøpt aksjene i Nordnorsk Data AS. Nordnorsk Data AS var tidligere medlem i Adcom kjeden og har de siste årene vært profilert under navnet Adcom Sortland. Selskapet har 6 ansatte.

Nordnorsk Data AS ble etablert for over 20 år siden og er en veldrevet og etablert forhandler av hhv. Visma Software og Huldt & Lillevik med hovedvekt på produktene Visma Global, Huldt & Lillevik Lønn og IT drift. Nordnorsk Data AS vil bli en del av ØkonomiBistand Nord og selskapene skal samlokaliseres i løpet av sommeren 2015. Gjennom dette oppkjøpet vil ØkonomiBistand Nord ha totalt 15 ansatte fordelt på tre kontorer; Sortland, Bodø og Mo i Rana. Oppkjøpet vil styrke kompetanse, kapasitet samt øke service og tilgjengelighet for våre kunder. ØkonomiBistand Nord og Nordnorsk Data AS utfyller hverandre med tanke på produktportefølje, og har et felles verdigrunnlag.

«Vi investerer for fremtiden og for å utvikle vår virksomhet. Med dette oppkjøpet vil ØkonomiBistand Nord være en fremtidsrettet forhandler i Nord-Norge av Visma Software sine økonomisystem», sier Erling Paulsen, daglig leder i ØkonomiBistand Nord AS.

For ytterligere informasjon - vennligst kontakt:
Erling Paulsen, daglig leder, ØkonomiBistand Nord AS, Tlf. 906 49 366

ØkonomiBistand ble etablert i 1990 og har totalt 150 ansatte med en omsetning på ca. 180 mill. Totalt har ØkonomiBistand konsernet over 2000 kunder med Visma og Huldt & Lillevik sine forretningsløsninger. ØkonomiBistand er rådgiver og forhandler av programvare innen hovedområdene økonomi, logistikk, CRM, lønn og rapporteringsløsninger. Vi er en av de største forhandlerne til Visma Software Norge AS og Huldt & Lillevik AS. ØkonomiBistand Nord AS ble etablert i 2007 og har avdelingskontorer i Sortland, Bodø og Mo i Rana. Våre konsulenter er sertifisert av Visma Software og Huldt & Lillevik og har lang erfaring innen regnskap, implementering og drift av økonomisystemer.

Les artikkelen her!