Ta bedriften opp i nettskyen

Ta bedriften opp i nettskyen
ERP-systemet er kjernesystemet i virksomheten. Gjennom årenes løp er systemet blitt tilpasset, utviklet og databasene har vokst seg store. Nye behov har gitt rom for nye spesialtilpasninger. På et tidspunkt vil dagen komme da systemet ikke kan tilpasses ytterligere. Bedriften vokser ut av sitt eksisterende ERP-system, og er nødt til å gå over til en mer moderne og fremtidsrettet løsning.

Frokostseminar

Agenda
08.30 - 09.00 – Servering / mingling
09.00 - 09.20 - Velkommen og litt om ØkonomiBistand og trender i dagens automatiseringssamfunn
09.20 - 10.00 - Se hvordan Visma.net øker automatiseringen og frigjør ressurser i din bedrift, del 1
10.00 - 10.15 - Pause
10.15 - 11.00 - Se hvordan Visma.net øker automatiseringen og frigjør ressurser i din bedrift, del 2

 

Dersom dette er et relevante tema for deg og din bedrift ønsker vi deg hjertelig velkommen til vårt gratis frokostseminar i Ålesund 30. mai eller i Molde 31. mai 2017. Der vil du få en innføring i hvilke vurderinger du må gjøre, og du får se hvordan nettbasert ERP fungerer i praksis. Her vil vi komme innom temaer som økonomi, lønn, ordre/innkjøp/lager. Deltakelse er gratis.

Meld deg på her!

 

Visma.net ERP

En overgang til nettbasert programvare byr på nye muligheter for fremtidig vekst og verdiskapning. Bedrifter som overfører hele- eller deler av sin infrastruktur til digitale økosystemer i skyen effektiviserer interne prosesser. Med nettbasert ERP trenger ikke bedriften lenger tenke på installasjoner, oppgraderinger og foreldede servere, samtidig som de ansattes behov for IT-støtte reduseres radikalt.

Visma.net ERP er en komplett, nettbasert løsning som legger til rette for automatisering, samarbeid og integrering av komplekse forretningsprosesser i din bedrift. Løsningen er utviklet for å håndtere store mengder informasjon, og presterer på nivå med det beste innen installert programvare. Visma.net tilfredsstiller den profesjonelle brukerens krav til hastighet, funksjonalitet, fleksibilitet og pålitelighet. Enten bedriften din har fem eller fem tusen ansatte, så vil Visma.net oppfylle behovene og legge til rette for effektiv drift. Les mer om Visma.net!


Har du spørsmål? Eller vil du ha en uforpliktende samtale?

       
 Alexander Sandhaug
+47 464 05 694
asandhaug@okonomibistand.no
    Eldar Rogne
+47 930 99 277
er@okonomibistand.no