Er du Økonomibistand sin nye trainee?

Er du Økonomibistand sin nye trainee?
Økonomibistand ble kåret til "Årets leveransepartner i 2016" og er en av Vismas største forhandlere av programvare innen økonomi, logistikk, lønn og CRM. Ønsker du å starte din arbeidskarriere som trainee ved å jobbe for et ekspansivt og fremtidsrettet selskap?

INFORMASJON OM STILLINGEN
Økonomibistand opplever stor etterspørsel etter Visma sitt forretningssystem Visma.net - Nordens råeste ERP-system i skyen. Dette er et system som er beregnet for mellomstore og store virksomheter med mer komplekse behov innenfor økonomi, logistikk, rapportering og analyse. Vi ønsker nå å utvide teamet som jobber med denne løsningen med 4 nye traineer. Kundene vil primært være i Sør-Norge, og du vil ha arbeidssted på vårt kontor i Oslo, hvor vi har nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr.

Søknadsfrist: 25.mai
Oppstart: September 2017

OM TRAINEE-PROGRAMMET
Vi kan tilby deg et 1-års traineeprogram med mulighet for fast stilling etter endt program.
Gjennom programmet vil du blant annet oppleve:

- Utfordrende oppgaver
- Opplæring og tett oppfølging
- Autoriasjonskurs og deltalgelse i kundeprosjekter

Som trainee vil du jobbe i alle faser i implementeringen av systemene. Dette gjelder blant annet analyse, workshops, implementering, opplæring og support. Du vil arbeide sammen med kolleger med høy kompetanse og lang erfaring innen forskjellige fagområder og bli godt kjent med kolleger på andre avdelinger i selskapet.

VI SØKER DEG SOM
- Har relevant utdannelse på høyskolenivå, gjerne innen økonomi eller logistikk
- Gjerne har opparbeidet deg relevant erfaring gjennom en deltidsstilling eller et verv
- Er teknisk anlagt

Som person er du strukturert og problemløsende. Du trives med å jobbe i team og evner også å være selvgående. I ØkonomiBistand sier vi at man ikke må være alvorlig for å være seriøs - for å trives godt bør du like å jobbe i et uformelt miljø som liker å ta utfordringer og bygge gode kunderelasjoner.

OM ARBEIDSGIVEREN
ØkonomiBistand er et solid selskap etablert i 1990, med avdelinger i Norge og Sverige. Det jobber over 160 medarbeidere som gjør sitt beste for at alle skal trives på jobb og således yte sitt beste ovenfor sine kunder. Dette sammen med et ønske om å levere den beste kvaliteten til kundene gjør at våre rådgivere har sine spesielle fagområder og produkter. Våre medarbeidere tenker helhetlig, og evner å identifisere og løse de problemer som oppstår hos våre kunder både ved implementering og drift.

Søk på stillingen via Finn.no her