Økonomibistand - Oversikt

Handel og engros

Handel & Engros

Vi leverer alt du trenger for å enkelt kunne benytte Visma Global eller Visma Business til håndtering av varer og lager.  Vi hjelper deg også med opplæring og veiledning i hvordan du best utnytter løsningene fra oss. Selv med et lite varelager er det mye å tjene på og benytte de mulighetene som ligger i Visma sine løsninger.

Hva får du med vår handel og engros løsning?
• Varetelling med håndholdt terminal
• Plukking av varer mot ordre
• Varemottak med scanner / håndterminal
• Oversikt over verdien av varelageret
• Bestillingsforslag
• Strekkodemerking av alle varer
• Omløpshastighet
• Oversikt over varer som har ligget en viss periode på lager

Uansett om du velger å benytte Visma Business eller Visma Global som økonomi- og logistikksystem vil logistikkfunksjonene gi deg brukervennlige skjermbilder og standardrutiner som dekker behovene for de fleste varehandelsbedrifter. Rutinene for tilbud og ordre følger arbeidsflyten i virksomheten. Du kan lese mer om logistikkfunksjoner i Visma Business eller Visma Global.

Det lønner seg å utvide økonomisystemet med integrert kassefunksjonalitet. I alle fall for de bedriftene som har behov for kontantsalg av varer. Vår løsning Visma ERP POS er online med økonomisystemet og varelageret, noe som gjør hverdagen bak kassa mer effektiv. På denne måten får mindre butikker tilgang til en profesjonell og sikker kasse som også oppfyller kommende lovkrav.

Har du utsalg av varer og vurderer en nettbutikk? Kréatif har lang fartstid når det kommer til det å utvikle netthandelssystemer, både nettbutikker hvor alt er online men også hvor integrasjon mot ERP-systemer er viktig. Nettbutikken er fleksibel og kan tilpasses de fleste behov, les mer om nettbutikken her.

Noen av våre kunder

Frydenbø Group
Frydenbø Group

Frydenbø Group består av flere selskap innen bil/båt, næringseiendom og maritim industri.

Nordic Sportsmaster
Nordic Sportsmaster

Sportsmaster har Nordens største og beste tilbud av utstyr og helhetsløsninger til trenings- og helserelaterte kundegrupper.

Espegaard
Espegaard

Espegard bålpanner og fullsortiment av tilbehør. Pølsepinner, pinnebrød-spyd, grillrist, bakerovn, kaffekjeler og mye mer.

Gjøco AS
Gjøco AS

Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter.

Kolonihagen
Kolonihagen

Norges eneste leverandør av økologiske middagskasser.

Toyota Norge
Toyota Norge

Bilfabrikant og forhandler av driftsikre biler til alle behov

Mer informasjon?

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive