Økonomibistand - Visma Business

Havbruk

Visma Business

Brukervennlighet, driftssikkerhet og fleksibilitet har gjort Visma Business til den mest brukte ERP-løsninger i de nordiske landene. Visma Business er laget slik at det skal være enkelt å utvide økonomi- og logistikksystemet med mye annen smart funksjonalitet innen salg og kundedialog, og innen lønn og personal. 

Automatiserte rutiner for innkjøp, dokumentflyt, reiseregninger, rapportering, ferier og fravær er bare noen av mulighetene. For det er ikke bare økonomiavdelingen som skal få mer effektive rutiner. Hele bedriften blir mer effektiv med Visma Business. 

Logistikkfunksjonaliteten i Visma Business gir deg samtidig god kontroll på kapitalbindingen og et tydelig driftsbilde.

Tilpasning
Kombinerer den nyeste databaseteknologi og Windows brukergrensesnitt, noe som betyr et nesten ubegrenset samspill med systemene du allerede har.

Brukervennlig

Det intuitive brukergrensesnittet gir lav brukerterskel, og sørger for at organisasjonen raskt kommer i gang med løsningen. Vi hjelper deg og sørger for at du får optimal utnyttelse av løsningen.

Rask implementering
De profesjonelle tjenestene fra Vismas sertifiserte forhandlere kombinert med utstrakte integrasjonsmuligheter gjør implementeringen rask og enkel.

Smarte funksjoner for alle oppgaver

Det er enkelt å utvide med funksjoner for blant annet kundehåndtering (CRM), kasseløsning, fakturering, time- og prosjektstyring, e-handel og lønn.

Mer informasjon?

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive