Bladcentralen AS er Norges største distributør av blader og bøker til dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner. Når Bladcentralen distribuerer bøker og blader til i overkant av 4000 utsalgssteder, blir det mange transaksjoner å holde kontroll på. De opplevde at systemet de brukte var for stort og ønsket derfor et mer moderne system. Det nye systemet skulle være skybasert og de trengte en god partner som kunne integrasjoner.

For å skape en mer effektiv og forutsigbar hverdag, går Bladcentralen i 2022 over til en helt ny distribusjonsløsning, tilpasset deres egen bransje. En slik løsning fungerer sjeldent godt alene. De var avhengig av å skaffe seg et komplett nettbasert økonomisystem som tillot å dele data med sin nye distribusjonsløsning. Noe som innebærer at de var helt avhengige av et system med ulike integrasjonsmuligheter for å optimalisere driften.

Et helt naturlig valg ble Visma.net plattformen, som kan tilby Norges råeste økonomi- og lønnssystem i skyen, med et helt åpent integrasjonsgrensesnitt. ØkonomiBistand ble fort utpekt som Bladcentralens foretrukne Visma- og integrasjonspartner. Med vår helt egenutviklet portalløsning vil vi sørge for optimal datautveksling mellom Visma.net ERP og distribusjonsløsning.

 

«Vi ser frem til å kunne jobbe i løsninger som er intuitive og fremtidsrettet. Nå kan vi registrere data en gang og ha et skybasert økonomisystem som vil samle all informasjon fra flere plasser.»    

 

Integrasjonene våre finner du på Vismas intergrasjonsider, og vi jobber med å få på plass enda flere.

 

Vi takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid!

💙