WEBINAR: Få en enklere hverdag med GetAccept og SuperOffice!

WEBINAR: Få en enklere hverdag med GetAccept og SuperOffice!

Maksimer effekten og vinn flere forretningsmuligheter

I regi av CRM Insight.

Det er duket for et webinar sammen med vår samarbeidspartner, GetAccept! Vi ønsker å vise deg eksempler på hvordan du kan få en enklere og mer lønnsom hverdag ved hjelp av GetAccept og SuperOffice CRM. Hvordan deres virksomhet kan bli med nytenkende, og oppleve en mer digital hverdag!

Det er ingen tvil om at mange aktører i næringslivet har et stort behov for å effektivisere sine dokuments-, tilbuds- og avtaleprosesser. Med en smartere dokumentflyt sørger du for at flere avtaler signeres elektronisk, raskt og sikkert.
Manuelle prosesser kan være svært tidkrevende, og de fører ofte til mangel på oversikt og kontroll. Vi viser deg hvordan du kan gi dine medarbeidere og kollegaer en enklere hverdag, og hvordan du som leder kan få bedre kontroll samtidig som du bidrar til å skape en tettere dialog med kundene deres.

“SuperOffice AS benytter GetAccept og anbefaler denne løsningen til andre bedrifter som vil bli mer effektive og profesjonelle gjennom bruken av digitale verktøy. Beslutningstiden forkortes og selve signeringsprosessen tar vesentlig kortere tid”.

– Henning Kind Petersen, Salgsdirektør SuperOffice Norge

Dette ser vi frem til ☺

Kurssted:
Din PC
Dato:
Fra 22. Sep 2020 - kl.12:00
Til 22. Sep 2020 - kl.13:00
Pris:
Gratis