Integrerte løsninger gir effektivitet

Integrerte løsninger gir effektivitet
Aak Safety AS leverer sikkerhetsutstyr og tilbyr kurs for bedrifter som arbeider i høyden. Mange av deres ansatte har bred erfaring i klatring, noe som gir dem en spesielt egnet kompetanse til nettopp dette.

I tillegg til at kursene kan skreddersys og tilpasses den enkelte kundens behov, tilbyr også Aak Safety AS både grunnleggende og videregående modulbasert opplæring for forskjellige arbeidsoppgaver som utføres i høyden. Opplæring i fallsikring, redning og tilkomstteknikk eller arbeid i tau er vesentlig for arbeid i høyden, og dette vet Aak Safety alt om. 

Integrasjon

Med så stort fokus på kurs og opplæring, er det viktig at prosessene rundt påmelding og fakturering går så smidig som mulig. Aak Safety benytter seg derfor av en integrasjon mellom deres egenutviklede kurssystem og Visma Business. Deltakeren melder seg på kurset på nett, slik at det ser ut som man gjør det via nettsiden mens man i utgangspunktet gjør det via kurssystemet. I dette systemet ligger det oversikt over alt av kursbevis, deltakerliste, instruktører, kursmateriell, og kundetilfredshetsmåling. 

Etter siste dag på kurs, går det ut en e-post eller sms der deltakeren kan gi tilbakemelding, og når kurset er gjennomført vil det deles ut kursbevis. Deretter blir kurset overført til Visma Business, der det blir behandlet som en vanlig ordre slik at fakturaene blir sendt ut. Alt av priser, antall og diverse fra kurssystemet vil automatisk bli oppdatert i Visma Business, og ingen etterregistrering er nødvendig. Dermed slipper Aak Safety mye manuelt arbeid, og kan legge fokuset sitt på nettopp kurs og opplæring.