Splitter nytt utstyr for ditt kassesystem

Splitter nytt utstyr for ditt kassesystem
EET Europarts er ute med en splitter ny alt-i-ett panel PC, og vi er de første til å ta den i bruk!

EET Europarts er en verdiskapende distributør innenfor AIDC segmentet. Dette betyr at de distribuerer produkter og løsninger innen merking, datafangst og butikkdata utstyr. Merking er normalt med termo og termotransfer skrivere. Datafangst er strekkodelesere, håndterminaler, RFID, magnetkortlesere og skjermer med og uten pekefunksjon.

EET Europarts har også spesialisert seg på butikkdata utstyr som kvitteringsskrivere, kundedisplay, skjermer, tastatur, kasseskuff og rekvisita. Vi i ØkonomiBistand har et samarbeid med EET Europarts rundt levering av hardware for ditt kassesystem.

Den nye alt-i-ett panel PC’en har et nyskapende og smart design og er veldig modulær. FEC PP-8642 er tilpasset og fungerer sømløst sammen med Visma Business og Visma Global. Den nye POS PC'en har en bedre brukervennlighet og en større skjerm (hele 22 tommer) som gjør at du slipper å skifte mellom flere applikasjoner i samme bilde. Den kan enkelt forvandles til en informasjonsstasjon med ulike tilleggsenheter eller med en HD digital signering.

SpacePole PoS montering tilbyr en rekke funksjoner for ditt kassesystem, fra standard deler og tilbehør til de mer komplekse oppsettene. For å kunne tilpasses din hverdag bak kassen.

Besøk EET Europarts Norge


     
 SpacePole PoS montering      FEC PP-8642 Alt-i ett panel PC