Et lag i vekst

Et lag i vekst
Vi som selskap må fornye oss, bli bedre og mer effektive. Som en del av vår satsing på Visma.net har vi i år igjen hentet inn 6 kloke hoder for å kunne møte etterspørselen etter Visma.net (både i Norge og Sverige).

Vi hadde stor suksess med fjorårets Visma.net traineer, som i dag jobber som fullverdige konsulenter. Disse dyktige menneskene er med på å løfte oss og dere opp i skyen. Trainee-programmet går over ett år, hvor de får utfordrende oppgaver, opplæring hos både Visma og oss med en tett oppfølging underveis. Etter opplæringen vil hver trainee gjennomgå autorisasjonskurs og deltagelse i kundeprosjekter. For oss i ØkonomiBistand er det viktig at traineene er involvert i alle faser av en implementering for å være best mulig rustet til fremtidige prosjekter.


 

Thea Grønnevik
Siviløkonom, med en bachelor- og mastergrad
i økonomi og administrasjon fra OsloMet.
Utvekslingssemester på Inseec Business School Paris.

Hvorfor valgte du å begynne som trainee hos oss?
"Jeg valgte først og fremst å begynne som trainee i ØkonomiBistand fordi det var en utrolig spennende stilling som traff meg på flere områder. Å få kombinere tidligere salgserfaring med mer teknisk rådgivning syns jeg hørtes ut som en perfekt kombinasjon for meg. I tillegg likte jeg veldig godt at det var en trainee-stilling – det at ØkonomiBistand ønsket å satse på nyutdannede og gi oss en grundig og spennende opplæring i samarbeid med Visma gjorde stillingen enda mer interessant. Jeg må også legge til at det er veldig kult å få jobbe med et så spennende og fremtidsrettet produkt som hele tiden er i utvikling".

Hva forventer du av trainee-programmet?
"Trainee-programmet er allerede i gang, så vi har fått et lite inntrykk av hvordan det kommer til å være. Så langt har det vært helt supert, utrolig dyktige og inspirerende ansatte fra Visma som skal holde ulike kurs for oss. I tillegg er vi en god gjeng med traineer fra andre partnere av Visma, både fra Norge og Sverige, som allerede er godt i gang med faglig samarbeid og sosiale happenings. Jeg tror nok dette 4 måneders trainee-programmet vil by på en veldig bratt læringskurve og en del utfordringer som skal ruste oss til gode rådgivende konsulenter".


 

Dennis Hæhre

Siviløkonom med hovedfag i
strategi, fra BI i Oslo


Hvorfor valgte du å begynne som trainee hos oss?
«Jeg valgte å begynne som trainee hos Økonomibistand fordi det virket som et program med god faglig tyngde og gode framtidsmuligheter. Det var spennende med Visma.net og muligheten til å lære og jobbe med et relativt ferskt produkt, og da kunne bli en del av et voksende miljø med stort potensiale. Det å jobbe som trainee gir litt ekstra muligheter for å lære seg både produktet og bransjen på en god måte før man blir kastet ut i hverdagen med kundemøter og forventninger. Jeg syns Økonomibistand virket som et selskap som tar arbeidet på alvor, men med rom for å skape et godt sosialt miljø på jobb. I tillegg var de ansatte jeg møtte under intervjuprosessen veldig hyggelige og flinke, noe som også ga et godt inntrykk».

Hva forventer du av trainee-programmet?
«Jeg forventer å lære mye rundt både Visma.net og Visma generelt, samt å få et større innblikk i hvordan det er å jobbe som selger/konsulent for visma produkter. Jeg forventer at når jeg er ferdig skal jeg ha opparbeidet meg en god kompetanse innenfor Visma.net. I tillegg forventer jeg at jeg skal komme i kontakt med flere flinke folk, og at med litt jobb kan jeg bygge opp et sterkt faglig nettverk».


 

Joakim Braunsek
Bachelor i økonomi og ledelse
ved Nord Universitet

Hvorfor valgte du å begynne som trainee hos oss?
"Jeg valgte å jobbe hos trainee her fordi vi er i en tid der utviklingen går i et veldig høyt tempo. I en karrierestart er det viktig å ha det i bakhodet når man velger jobb. Samfunnet for øvrig er i utvikling og en bedrift må også kunne tilpasse seg de hyppige endringene som skjer på flere områder. Økonomibistand var tydelig i sin strategi om å satse på et fremtidsretted, spennende og solid ERP system, visma.net".

Hva forventer du av trainee-programmet?
"Av traineeprogrammet har jeg ganske høye forventninger. Jeg forventer at jeg etter 3 mnd på Visma sitt opplegg kan begynne å jobbe for fullt med kunder og hjelpe de med å effektivisere dagens prosesser. I Desember har jeg forventinger om å kunne kalle meg konsulent, og kunne jobbe godt selvstendig og i team".

 

Vi kan nettbasert ERP!
Ta en prat med oss om hva vi kan gjøre for din bedrift.