InHouse Group skal ut i skyen

InHouse Group skal ut i skyen Eier, Erik Brennmoen signerte i dag kontrakt på leveranse av Visma.net ERP for sitt svenske selskap
Inhouse Group Sverige valgte ny økonomi- og logistikk løsning i skyen fra ØkonomiBistand

InHouse er et norsk varemerke som eies av InHouse Group, de har en historie i Norge tilbake til 1974 og er en av Norges ledende aktører innenfor avpassede tepper. InHouse Group Sverige har vært en betydelig aktør i bransjen i 140 år og eier Erik Brennmoen har nå gått til anskaffelse av Visma.net Financials og Logistics.

Etter gjennomført forprosjekt signerte i dag Brennmoen kontrakt på leveranse av Visma.net ERP for sitt svenske selskap. Løsningen består bl.a. av Visma.net Financials og Logistics, og bizClick logistics som er et WMS (Warehouse Management System) levert av vår gode samarbeidspartner IntegrasjonsPartner.

Daglig leder Øyvind Løkken sier det har vært en god prosess og samarbeid med Inhouse Group i tilbud -og forprosjekt fasen. Alle ser frem til veien videre i prosjektet. Det er en motivert gjeng fra Inhouse Group, ØkonomiBistand i Norge/Sverige (EA System) og IntegrasjonsPartner som nå tar fatt på oppgaven med å implementere løsningen.

Vi takker for tilliten og ser frem til videre samarbeid!