Økonomibistand - Visma Business Byrå

Regnskapsbyrå

ØkonomiBistand Byråteam jobber utelukkende for regnskapsbransjen.

Visma Business Byrå

Med Visma Business Regnskapsbyrå får du en bransjeløsning med godt gjennomtenkte rutiner for alle prosessene i et regnskapsbyrå. Du har ett system å forholde deg til, som har omfattende funksjoner for alt innen regnskap, ordre, fakturering og byråadministrasjon. God oversikt og kontroll er avgjørende for alle som jobber med regnskap.

Med Visma Business Regnskapsbyrå får du et komplett økonomistyringssystem som er utviklet i henhold til regnskapsbyråenes ønsker og behov. Løsningen bygger på et av markedets mest anerkjente forretningssystemer, og er både fremtidsrettet, funksjonsrikt og fleksibelt.

Utvidet tilbud til dine klienter
Mange tilbyr allerede fakturering gjennom en oppkobling av klienten mot byråets økonomisystem. Med Visma Business Regnskapsbyrå har du stor mulighet til å tilby en rekke tilleggsløsninger til dine klienter. Dette gjelder f.eks timeregistrering, butikkkasse og nettbutikk. Disse web-baserte tilleggsløsningene gjør det enkelt for regnskapskontoret å tilby disse løsningene uten at man må ta på seg ansvar for den tekniske driften selv.

Mer informasjon?

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive