Økonomibistand - Oversikt

ØkonomiBistand Regnskap

Vi er et moderne regnskapskontor, kontakt oss slik at vi kan vise dere mulighetene for en mer effektiv hverdag!

ØkonomiBistand Regnskap

ØkonomiBistand Regnskap AS er et moderne regnskapskontor lokalisert på 7 kontorer i Norge med totalt på 35 ansatte. Vårt hovedkontor er lokalisert på Noresund og selskapet inngår i ØkonomiBistand konsernet som leverer økonomisystemer  til mer enn 1600 bedrifter i Norge.

Konsernet har i dag totalt 12 regnskapskontor med 60 ansatte fra Lierne i nord til Sarpsborg i sør. Vi benytter de mest moderne verktøy og har tilgang på den største ekspertisen.

I fokus setter vi kvalitet, stabilitet, teknologi og service. ØkonomiBistand Regnskap AS jobber med effektiv bruk av programvare, samt at vi kan tilby løsninger som optimaliserer samarbeidet med våre kunder. Våre webløsninger innen fakturering, dokumentflyt, lønn og rapportering er enkle å ta i bruk og en sikker måte å overføre data mellom dere og oss som leverandør. Vi har 1350 regnskapskunder, våre oppdrag er i de fleste bransjer og i alle størrelsesordener. Vi fører bilag, remitterer, kjører lønnsutbetalinger, utfører årsoppgjør med ligningspapirer og innsendelse av årsregnskap med noter til Brønnøysund. 

Vi utfører det arbeid kunden ønsker, og jo flinkere kunden er til å strukturere bilagene, jo lavere blir kostnaden fra regnskapsfører.


Mer informasjon?

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive