Økonomibistand - Håndholdt terminal & vektsystemer

Renovasjon

Håndholdt terminal & vektsystemer

Vi har et samarbeid med med Giant Leap og WLCOM AS for å levere håndholdte løsninger og vektsystemer til renovasjons bransjen.

Pocket-Sales fra Giant Leap
Med Pocket-Sales fra Giant Leap får selgere i felt tilgang til komplett vare- og kunderegister, selv uten mobilnett. Løsningen gir også tilgang til lagerstatus og ordrehistorikk for hver enkelt kunde. Ordre som sendes inn blir umiddelbart tilgjengelig for plukking og fakturering via selskapets økonomisystem. Løsningen tilpasses kundens behov og effektiviserer arbeidsdagen for selgere i felt. I dag har Pocket-Sales rundt 30 fornøyde kunder på vår Android løsning.

Online Scale™ fra WLCOM AS
WLCOM AS leverer rene datafangstløsninger med tilknyttet utstyr som effektiviserer og sikrer kvalitet i alle transaksjoner, samt etterarbeid. Et sentralt element er datafangst med Online Scale™ av transaksjoner fra alle typer bilvekter, hjullastervekter, båndvekter og andre instrumenter. Skalerbare løsninger fra en vekt til flere vekter, flere anlegg eller flere klienter.

Systemet integreres med alle kjente vekter og instrumenter i markedet. Online Scale™ er integrert med Visma Business ERP/Økonomisystem for maksimal effektivitet og kontroll.Online Scale™ er uavhengig av vektleverandør. 

Mer informasjon?

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive