Økonomibistand - Oversikt

Service og tjenester

Service & Tjenester

Vår løsning for tjenesteytende virksomheter dekker de fleste behov innen prosjektstyring, time- registrering og servicehåndtering. Web-baserte løsninger sørger for at man har tilgang til informasjon uansett hvor man er. Vi leverer komplette løsninger for tjenesteytende virksomheter.

Dette omfatter funksjonalitet som:

  • Prosjektstyring
  • Timeregistrering
  • Service og verksted
  • Salg og kundeoppfølging

View Software AS er en samarbeidspartner som er en betydelig leverandør av løsninger innenfor service management og som til fulle har utnyttet Visma sin kompatibilitet med andre løsninger. Sammen har derfor vi og View Software en god kompetanse til å analysere hele din bedrift og komme med gode løsningsforslag. Med løsningen fra View Software tas beslutninger raskere, og på et kvalitativt høyere nivå. Løsningen dekker hele prosessen, fra innrapportering av jobb-behov til fakturering. Dette er et strømlinjeformet og dokumenterbart servicesystem som gir flere og mer fornøyde kunder. 

Vi tar totalansvar for implementering, opplæring drift og oppfølging. Gode og pålitelige løsninger gjør at bedriften kan øke produktiviteten og håndtere flere prosesser. Dette handler om at arbeidsoppgaver kan løses enkelt, hurtig og korrekt. Dette handler også om å raskt kunne tilpasse seg markedet.

Noen av våre kunder

Arctic Securities
Arctic Securities

Arctic har avdelinger innenfor analyse, aksjesalg og trading, finansiering, strukturerte finansprodukter og fixed income

NRC Rail AS
NRC Rail AS

NRC Group er en ledende grunn- og baneentreprenør i Norge og Sverige.

Trøndertaxi
Trøndertaxi

Trøndelags største taxisentral. og har circa 490 drosjer tilknyttet Trondheim og hele Sør-Trøndelag.

The Well
The Well

The Well er Nordens største og mest spektakulære opplevelsesparadis med fokus på bad, spa og velvære.

Mer informasjon?

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive