Skytjenester

Skytjenester fra Økonomibistand

ØkonomiBistand kan levere  alle Visma ERP-løsninger som skytjeneste. De nyeste løsningen er såkalt "ekte" skytjenester som er laget kun for bruk i en nettleser, mens de tradisjonelle systemene som Visma Business og Visma Global leverer vi som skytjeneste i samarbeid med vår driftsleverandør Duett AS. 

Du har selvsagt tilgang til dine IT-løsninger uansett hvor du befinner deg. Det eneste som kreves er at du har Internett tilgang. Legg inn ordre og godkjenn innkommende fakturaer på nettbrett, sjekk kundeopplysninger på mobil eller jobb hjemmefra med tilgang til alle systemer på en hvilken som helst PC/MAC. Med en skybasert driftstjeneste, får du en enklere hverdag med sikker og stabil drift av dine IT-systemer kombinert med fleksibilitet når det gjelder tilgang og skalerbarhet. Les mer om skytjenester.

Priser
Vi tilbyr flere nivåer av driftstjenester. Dette dekker alt fra at vi kun drifter selve økonomisystemet til at vi leverer det meste av det en virksomhet trenger av IT tjenester. 

De to mest solgte pakkeløsningene våre er;

  • Sky Mini til kr 1090,-/mnd
  • Sky Standard til kr 1490,-/mnd. 

Sky Standard vil dekke det et regnskapsbyrå normalt har behov for.

Her ser du hva som er inkludert i de to pakkene: Les mer...

Visma i Skyen

​Ingen lokal installasjon
​Ingen lokal installasjon

Når du benytter Visma løsninger levert av vårt driftssenter trengs ingen lokal installasjon hverken på server eller PC. Ta hvilken som helst PC, nettbrett eller mobil å logge deg på med.

For avdelinger eller klienter
For avdelinger eller klienter

Enten du driver et regnskapsbyrå eller vi gi dine klienter direkte online tilgang til ordre/fakturasystemet eller har avdelingskontorer, så håndteres dette enkelt av via våre driftstjenester.

Mer informasjon?

Kristian Finn
Kristian Finn
Salgssjef eksisterende kunder Tlf: 464 00 513
kristian.finn@okonomibistand.no