Økonomibistand - Oversikt

Skytjenester

Skytjenester

Økonomibistand samarbeider med ASP-leverandører som tilbyr drift av ERP-løsninger og kontorstøttesystemer. Med en skybaserte driftstjenester, får du en enklere hverdag med sikker og stabil drift av dine IT- systemer.

Mobilt kontor
Du har tilgang til dine IT-løsninger uansett hvor du befinner deg. Det eneste som kreves er at du har internett tilgang.

På alle enheter
Legg inn ordre og godkjenn innkommende fakturaer på nettbrett, sjekk kundeopplysninger på mobil eller jobb hjemmefra med tilgang til alle systemer på en hvilken som helst PC/MAC.

For avdelinger eller klienter
Enten du driver et regnskapsbyrå og vil gi dine klienter direkte online tilgang til ordre/fakturasystemet eller har avdelingskontorer, så håndteres dette enkelt.

Ingen lokal installasjon
Når du benytter våre Visma løsninger trengs ingen lokal installasjon hverken på server eller på en PC. Det vil si at du kan ta hvilken som helst PC, nettbrett eller mobil å logge deg på med. Kostnader til lokale oppdateringer er dermed historie.

Pakker og priser
Vi tilbyr flere nivåer av skytjenester. Dette dekker alt fra at vi kun drifter selve økonomisystemet til at vi leverer det meste av det en virksomhet trenger av IT-tjenester. Vi har et prisoppsett som dekker disse variantene. ”Standard” oppsett i listen under vil dekke det et regnskapsbyrå normalt har behov for, se hvem som passer for din bedrift.

Mer informasjon?

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive