Økonomibistand - Konditori

VVS og Elektro

Integrert med håndholdte enheter

Løsningen vår er integrert med tre av de mest anerkjente leverandør av håndholdte løsninger - minTimeliste, HandyMan og SpeedyCraft.

minTimeliste gir deg full kontroll på alle timer og prosjekter. minTimeliste er pionér på skybaserte løsninger og har mer enn 100.000 brukere. Løsningen har blant annet funksjonalitet for prosjektbemanning, lastelistekommer, ferieoversikt og lagring av bilder/dokumenter på prosjekt. minTimeliste støtter; norsk, engelsk, svensk, spansk, italiensk og polsk.

Handyman dekker kravene en servicebedrift har til hastighet, effektivitet og enkelhet. Feltpersonellet får oppgaver og arbeidsordre på sin smarttelefon med all den informasjonen de trenger for å fullføre jobben. Handyman gjør at man kan administrere materiell, samt utføre dokumentasjon ute på kundens lokasjon.

SpeedyCraft gir deg en arbeidsdag uten papirer. Ingen arbeidsordre som skal skrives ut. Ingen av de som arbeider ute møter opp på kontoret for å plukke opp arbeidsordrer. De kjører rett ut på arbeidsstedet. Ingen skriver timer, materiell eller sjekklister på papir. Ingen kommer innom kontoret på veien hjem for å levere utfylte arbeidsordrer, de kjører rett hjem ved arbeidsdags slutt. Og sist, men ikke minst; de som til vanlig registrerer innkomne arbeidsordre bruker tiden sin på viktigere ting.

Mer informasjon?

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive